Sweet40+

Heel 40+ uit Leiden liep vrijdagavond uit voor een provinciaals dansfeestje in de Stadsgehoorzaal. Zichzelf respecterende (horeca) ondernemers en Leidse wannabees namen plaats in de skybox, terwijl het voetvolk genoegen moest nemen met een staanplaats in de fraaie stadsgehoorzaal. In de line up de gewezen koning van de Roxy, Dimitri.

Het voorspel werd verzorgd door gelegenheid dance spitsen, veel opzwepende gebaren, weinig opzwepende techno beats. Te sweet naar mijn kritische smaak.

Daarna betoverde superspits Dimitri de zaal met deephouse  beats zoals Messi in Camp Nou zijn tegenstanders plaagt. Zo bitter, ruw en rauw had zoet nog nooit gesmaakt, heerlijk. Constant oog op de bal, veel lopende spelers, superb balgevoel en alleenheerser op het techno speelveld.

Mijn 40+ lijf had flink te lijden onder de zware beats per minute, maar deed het met veel overgave en inzet. Mijn dance hart maakte een reuzesprong terwijl onder invloed van een constante stroom bier mijn geest met veel plezier het dak van de stadsgehoorzaal bereikte. 

Terwijl Dimitri zijn laatste beats de vrijheid gaf, vond ik met veel moeite mijn bed. Volgende dag vroeg paasontbijt met mijn sweet familie.. 
Ab+