WIFI EVEN NI

Vakantie, at last. Mit Volvo und airco (seit jahren!) über die Deutsche Autobahn nach Italien. Gasthof Enzai in Pertisau, Osterreich mocht ons verwelkomen. De serveerster bracht ons ein Wiener von 0,5m doorsnee und ein grosse Weissbier waarbij traditioneel haar decolleté op tafel viel. Ik voelde me direct thuis. Nach Fruhstuck richting het historisch rijke Toscane, Campiglia Marittima to be precise.
De lifeline met familie en vrienden in de vakantie is WhatsApp. Echter my first Sony denkt daar anders over en ontneemt me deze vrijheid. Fijn of toch sprake van lichte paniek?
De volgende camping en Feriendorf (!?) Il Borgo is mij beter gezind en de updates rollen over mijn mobiel. Van diepzee duiken op de Kaapverdische eilanden tot paragliden in Zwitserland. Van Fist fucking in Moskou tot Zen masterclass in de Himalaya. Of toch lekker thuis in een te klein opblaasbadje in je posttzegel tuintje? No worries about WiFi.

Ab+