BrainpowerIII

Het huidige midden trekt naar links. De fysio had het niet over de belabberde status van de rekord-brekende kabinetsformatie maar de huidige stand van mijn brain. Politiek altijd al links georiĆ«nteerd maar als het om de balans van het lichaam gaat is dat toch andere koek.  Mijn lijf wordt continue naar links getrokken. Mijn hoofd voelt regelmatig alsof ik net in de duizelingwekkende Booster Max met drie oktober heb gezeten.
De balans is zoek en het brein moet als het ware opnieuw worden geprogrammeerd. Door OogNek-  en Balansoefeningen hoop ik het Brein te triggeren en zo een nieuw midden te vinden in deze brainstorm. Het lopen ontstijgt daardoor nauwelijks het niveau van mijn slecht ter been zijnde hoog bejaarde moeder.
De Hollandse wind zal deze storm met zijn donkergrijze wolken doen overwaaien. De blauwe lucht met schilderachtige stapelwolken zal weldra weer door het brein op het netvlies worden geprojecteerd. Het moeizaam voortbewegende lieveheersbeestje op mijn tafel tijdens het avondeten -kipragout met zilvervliesrijst, jammie- is het eerste signaal.

Ab+