BrainpowerVIII

Terwijl de Brainwash nog in volle gang is ben ik - wegens goed gedrag - ontslagen bij het RRC. Lekker weer thuis. Soms is thuis mooier dan de mooiste reis. Ik mag verder in het poliklinische traject. Drie keer per week in de regiotaxi met andere lotgenoten naar het RRC, jippie. 

Mijn dronkenmansloop is nagenoeg weg, maar mijn hoofd houdt kopzorgen. Voor de rest ben ik vooralsnog overprikkeld, rete snel moe, prikkelbaar en slecht belastbaar. Mijn directe omgeving is bij deze gewaarschuwd. 
Gelukkig ben ik mezelf nog. Ab+ is niet veranderd.  Echter alles - maar dan ook alles - kost nu meer energie hoewel je dat aan de buitenkant niet ziet. Schijn bedriegt, niets is wat het lijkt - om er maar wat clich├ęs in te gooien. De belastbaarheid is nog laag wat lastig blijft voor deze gesjeede vijftiger. Rustig aan en geduld is het advies.
Ik dank mijn lotgenoten voor hun support en - ondanks alles - plezier. De  epibrerende paradijsvogel Herman, de fluitende malloot Sjors en Mr. Niceguy Jaap. Special thanks to  broeder Rick (superheld in het smetteloos wit),  zusters en therapeuten voor hun nimmer aflatende zorg.
Het eindresultaat van de brainwash weet je overigens pas na 1,5 jaar, met garantie tot de deur. Ik kan niet wachten.

Ab+